Wallas nyheder

 

Wallas har nu lanceret en helt ny generation af deres allerede rigtig gode varmere. Det er indtil videre modellerne Viking og Spartan.

Nye lav energi bluetooth termostater gør det rigtig nemt at installere dem og endda at flytte dem og måske endda har alle rum dækket så varmen ombord kan justeres meget præcist og lige som du vil have det.

Nye kontrol paneler med altid opdateret software, da de kan opdateres "over-the-air". Det betyder flere smarte funktioner til din Wallas varmer i fremtiden. Der er både bluetooth og wi-fi forbindelse.

Den nye generation er selvfølgelig stadig stille, kraftfulde og pålidelige som de altid har været og flere modeller er optimeret med Wallas Green Boost for både din egen og miljøets skyld.

De nye Wallas varmere kan nu også styres direkte fra din smartphone uanset om du kører android eller ios hvor du også kan følge med i f.eks. temperatur eller batteri kapaciteten.

Mere stabilitet og hjælp til selvhjælp vil give dig mere glæde af din Wallas varmer. Du vil nu få besked på at f.eks. gløderøret nok snart skal skiftes så du ikke oplever irriterende dage hvor din varmer ikke virker på grund af manglende service. Du kan også selv aflæse antal drift timer der giver en god indikation af om din varmer snart skal serviceres.

Ny smart teknologi gør din varmer i stand til at starte op selv hvis spændingen på batterierne ikke er helt som den skal være. Ved opstarts proceduren måles batterispændingen og hvis der ikke er nok reguleres bliver glødetiden automatisk forlænget således at der stadig leveres nok varme energi som under normale omstændigheder. Ligeledes kører blæserne ned i hastighed og varmen sænkes hvis der ikke er tilstrækkelig spænding i stedet for blot at stoppe helt. 

Ny omdrejningskontrol. De fleste bådvarmere er styret på spændingen hvilket mange steder giver udfordringer fordi spændingen mange gange varierer på en båd. Den nye generation kompenserer for dette via målinger af blæser omdrejninger.

Se de nye bådvarmere lige her.