Om Marinebutikken i Vejle

Stort udvalg af bådudstyr i vores fysiske bådudstyrsbutik og i vores webshop.

Vores virksomhed startede i 1994 med import af trollingbåde fra det svenske Kyrkö værft. I 1997 flyttede vi bådforretningen til Vejle og supplerede med eget værksted og en udstyrsbutik. Siden 2011, hvor vi flyttede til vores nuværende adresse, har vi udelukkende koncentreret os om salg fra vores marineudstyrsbutik ved Vejle Lystbådehavn. Seneste tiltag er vores webshop med ca 30000 varenumre som gik i luften i Februar 2016.

I bådudstyrsbutikken og webshoppen forhandler vi alt lige fra en lille garnbindernål, bundmaling, redningsveste og sejlertøj til petroleumslamper og den nyeste marineelektronik på markedet. Vi skaffer gerne motorreservedele hjem til din marinemotor hvor vi har et godt samarbejde med både Yanmar og Volvo Penta samt MerCruiser og Mercury/Mariner.

Vi er medlem af Marine ProShop kæden, hvilket giver os følgende fordele: Gode og aktuelle kampagnepriser, hurtig og sikker levering og stort udvalg.

Kurser og tekniske seminarer er noget vi jævnligt deltager i og vil derfor kunne hjælpe dig med mange af de spørgsmål du som bådejer går og tumler med. Derudover kan vi i år fejre 25 år i marinebranchen, hvilket også kaster en del erfaring af sig som både vi og vores kunder har gavn af i hverdagen.

Udvalget af bådudstyr er kolosalt stort og er der en vare du ikke kan finde i vores webshop så kontakt os pr. mail eller i butikken hvor vi altid vil være dig behjælpelig med råd og vejledning.

Persondatapolitik.

 

Denne persondatapolitik træder i kraft d. 25-5-2018 og gælder for følgende firmaer: Midtjydsk Bådimport CVR nr. 18056275 herunder Vejle Marineservice/Marinebutikken samt dennes webshop (www.vejlemarineservice.dk).

Marinebutikken indsamler og behandler oplysninger om deres kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. Der registreres udelukkende ikke-personfølsomme oplysninger, og der registreres kun data i det omfang, det er tilstrækkeligt og nødvendigt i forhold til daglig forretningsgang.

De indsamlede og registrerede personoplysninger bliver løbende kontrolleret og ajourført.

 

Hvilke oplysninger registreres?

Navn, firmanavn, CVR -, telefon samt mailadresser. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at have kendskab til kunders bankkonto oplysninger, som vil blive slettet umiddelbart efter brugen.

 

Hvornår sker der databehandling?

Indsamling, registrering og behandling af data sker ved oprettelse af kunde - henholdsvis kreditor oprettelse, ved gennemførelse af køb i webshoppen, ved den løbende dialog og korrespondance med alle samarbejdspartnere, og ved udarbejdelse og udsendelse af generelle informationer.

E-mail adresser der anvendes til nyhedsbreve håndteres kun af os.

 

Hvem deler vi oplysninger med?

Firmaets databaser og hjemmeside hostes og vedligeholdes af eksterne leverandører.

Ved garanti tilfælde, hvor kunden skal vedlægge kopi af købsfaktura, kan der være personlige oplysninger så som navn, adresse og telefonnummer, som videregives i fortrolighed til betalende leverandør indenfor Europa. Disse leverandører er alle omfattet af samme persondatapolitik som vi.

 

Kan jeg få indsigt?

Du kan som kunde altid få oplyst hvad vi har registreret om dig ved at sende din anmodning pr. e-mail til os.

article