Vejle Marineservice / Marinebutikken
Dyrskuevej 19
7100 Vejle
Telefon: 7583 5490

SE-nummer 18056275

Herunder kaldet butikken.

Vi ønsker at give dig den bedste købsoplevelse så du får lyst til at besøge os igen.

På siden her finder du vores handelsbetingelser så du ved hvad du kan forvente af os og hvad du selv skal være opmærksom på.

Betaling
Butikken modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, Mobilepay, Mastercard og andre anerkendte betalingskort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Butikken bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Vi tager forbehold for evt. prisrettelser, prisfejl og prisstigninger.

Tilbud
Alle tilbud i webshoppen er gældende så længe lager haves. Tilbud, skriftlige som mundtlige, afgives med forbehold for prisstigninger og er gældende i 30 dage fra tilbudsdato.

Levering
Butikken leverer alle hverdage via PostDanmark eller GLS, og vi bestræber os på at alle ordrer er ekspederet i løbet af 1-3 hverdage. Bemærk venligst, at ikke elektroniske nødsignaler, flydepontoner, akkumulatorer, redningsflåder, varer med en vægt på mere end 20kg samt varer med en længde på mere end 190cm. ikke kan sendes med vore normale transportører hvorfor disse vil blive behæftet med et fragttillæg udover den beregnede fragt. Dette sker naturligvis kun efter nærmere aftale inden ekspeditionen af dit køb.

Normal fragt af varer i Danmark der ikke er omfattet af ovenstående udgør kr. 49,-

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelse.

Butikken vil dække returomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til butikken. Kontakt os altid inden returnering.

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranko.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Bytteservice
Vi giver 30 dages fuld ombytningsret på varer købt på www.vejlemarineservice.dk. Kravet hertil er at varerne returneres i original emballage.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail til butikken (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrydelsesvarer som ikke tages retur
Brugte varer hvor værditabet gør at varen ikke kan videresælges tages ikke retur. Det drejer sig f.eks. om malerbøtter som har været åbnet, varer med slidspor, software, sikkerhedsudstyr med brudt emballage, tilpassede varer (f.eks. tovværk i afmålte længder, afmålt kalechestof, afmålt væg- eller loftbeklædning) eller varer som har været i berøring med vand.