Denne persondatapolitik træder i kraft d. 25-5-2018 og gælder for følgende firmaer: Midtjydsk Bådimport CVR nr. 18056275 herunder Vejle Marineservice/Marinebutikken samt dennes webshop (www.vejlemarineservice.dk).

Marinebutikken indsamler og behandler oplysninger om deres kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. Der registreres udelukkende ikke-personfølsomme oplysninger, og der registreres kun data i det omfang, det er tilstrækkeligt og nødvendigt i forhold til daglig forretningsgang.

De indsamlede og registrerede personoplysninger bliver løbende kontrolleret og ajourført.

Hvilke oplysninger registreres?

Navn, firmanavn, CVR -, telefon samt mailadresser. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at have kendskab til kunders bankkonto oplysninger, som vil blive slettet umiddelbart efter brugen.

Hvornår sker der databehandling?

Indsamling, registrering og behandling af data sker ved oprettelse af kunde - henholdsvis kreditor oprettelse, ved gennemførelse af køb i webshoppen, ved den løbende dialog og korrespondance med alle samarbejdspartnere, og ved udarbejdelse og udsendelse af generelle informationer.

E-mail adresser der anvendes til nyhedsbreve håndteres kun af os.

Hvem deler vi oplysninger med?

Firmaets databaser og hjemmeside hostes og vedligeholdes af eksterne leverandører.

Ved garanti tilfælde, hvor kunden skal vedlægge kopi af købsfaktura, kan der være personlige oplysninger så som navn, adresse og telefonnummer, som videregives i fortrolighed til betalende leverandør indenfor Europa. Disse leverandører er alle omfattet af samme persondatapolitik som vi.

Kan jeg få indsigt?

Du kan som kunde altid få oplyst hvad vi har registreret om dig ved at sende din anmodning pr. e-mail til os.